Termo sistemi 021 d.o.o. Novi Sad

Toplotne pumpe

Termo sistemi 021 vam nude prodaju novih i polovnih toplotnih pumpi iz uvoza. Osim toga nudimo vam ugradnju i redovno servisiranje.

Prednosti toplotnih pumpi

Toplotne pumpe koriste regenerativnu energiju zemlje, sunca, podzemnih voda ili vazduha. One su prvi izbor kada treba da se spoje ušteda troškova za grejanje i ekološka proizvodnja toplote.

Brendovi:

Viessmann

Viessmann toplotne pumpe omogućavaju Vam da budete nezavisni od lož ulja i gasa i da koristite besplatni toplotni potencijal prirode iz Vaše neposredne okoline – bilo iz zemlje, bilo iz podzemnih voda, bilo iz vazduha. Viessmann toplotne pumpe nose znak "Pečat vrednosti toplotne pumpe", što je garancija vrhunskog kvaliteta.

Naš raznovrsni program nudi Vam adekvatne toplotne pumpe za svaku vrstu potrebe, prema Vašoj zamisli, potrebi za toplotom i Vašim građevinskim i geološkim mogućnostima. I to ne samo u novogradnji – Viessmann toplotnu pumpu možete postaviti i prilikom modernizacije i po želji da je koristite zajedno sa grejanjem na lož ulje ili gas.

Vaillant

Vaillant geotermalne toplotne pumpe koriste energiju iz zemlje ili podzemnih voda i ujedno doprinose značajnoj uštedi na troškovima grejanja. Ne proizvode štetne materije i rade vrlo efikasno čak i na niskim spoljašnjim temperaturama.

Buderus

Buderus toplotne pumpe - Vazduh / Voda 

U vazduhu je dovoljno energije da bi se Vaša kuća opskrbila toplotom i toplom vodom. Sa Buderus toplotnom pumpom - Vazduh/Voda profitirate od ovog besplatnog izvora toplote. 

Toplotne pumpe -Vazduh/Voda koristi toplotu sadržanu u vazduhu i koristi je za grejanje i pripremu tople vode. Toplotne pumpe -Vazduh/Voda koja stoji napolju, i po temperaturama u minusu izvlači toplotu iz spoljnjeg vazduha. Uz to u poredjenju sa toplotnom pumpom -Zemlja/Voda ovde nemate troškove opremanja. 

Dobijanje toplote iz vazduha 

Vazduh nije komplikovan nosioc toplote. Buderus toplotne pumpe -Vazduh/Voda mogu čak i na -25°C hladnom spoljnjem vazduhu postići temperaturu polaznog voda vode od minimalno +55 °C za grejanje prostorije i zagrejavanje pitke vode

Bosch

Više od 100 godina ime Bosch predstavlja simbol tehnologije prve klase, inovativnosti, pouzdanosti i kvaliteta. Naš program Bosch toplotnih pumpi nudi izuzetna tehnička rešenja prema zahtevima svakog domaćinstva.

Bosch toplotne pumpe su toliko efikasne da vam je stvorena toplota na raspolaganju 365 dana godišnje. Nakon preuzimanja iz vazduha ili zemlje, dobijena toplotna energija dovoljna je za snabdevanje najvećeg dela zahtevane energije u Vašem domaćinstvu - trajno i besplatno. Naša okolina takođe ima korist: zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nema zagađenja, smanjeno je emitovanje ugljen-dioksida uz izuzetno visoku efikasnost.

Grundfos

Lider u obnovljivoj energiji
Grundfos je lider u hidrauličnim rešenjima koja se koriste u obnovljivim i održivim sistemima toplotnih pumpi. Mi vam pomažemo u razvoju i optimizaciji efikasnih toplotnih pumpi koje smanjuju utiecaj na okolinu deleći našu stručnost i usko surađujući s vama kroz procese dizajniranja i proizvodnje.

Uštedite energiju, uštedite novac
Naši proizvodi su optimizovani za rad toplotnih pumpi da bi izašli u susret zahtevima visokih performansi i maloj potrošnji energije. To znači da možete da smanjite godišnju potrošnju električne energije vaših toplotnih pumpi, čime vaši kupci štede i energiju i novac. Tu je i širok asortiman proizvoda koji je testiran u real-life uslovima koji jasno pokazuje da je Grundfos tehnologija pumpi najbolja.

Slider

Zainteresovani ste za usluge naše firme. Budite slobodni da nas kontaktirate ovde

Druge usluge:

Prepustite svu papirologiju nama. Detaljnije...

Ugradnja plinskih instalacija. Detaljnije...

Ugradnja sistema kap po kao i druge vodovodne usluge. Detaljnije...

Ugradnja podnog grejanja po najpovoljnijim uslovima. Detaljnije...

Ugradnja solarnih panela po najpovoljnijim uslovima. Detaljnije...

Kontakt

Termo sistemi 021

Ulica i broj:

Zmaj Jovina 12, 21000 Novi Sad

Broj telefona:

+381631900557

email:

radovantubin@termo-sistemi.com